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Occurrence of Peach latent mosaic viroid Inducing Peach Calico Disease of Peach Trees
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Evaluation of Salt Tolerance on Seedling and Vegetative Stages of Different Rice Cultivars through Proline Accumulation after Bacterial Inoculation
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
Comparison of Seasonal Proline Variation and Related Gene Expression in Three Rosaceae Fruit Trees
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
The Use of Cellulose Nanocrystals to Ameliorate the Thermal Insulation in Whole Peach Trees
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Proline Content and Expression of P5CS, P5CR and OAT during an Experimental Deacclimation in Peaches
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
‘감홍’ 품종의 사과나무 수관 중단부 측지 관리방법이 수체생장과 광투과율에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
국내육성 ‘아리수’/M.9 사과나무 유목기 중단부 측지 전정방법이 수체생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
2년생 ‘썸머킹’/M.9 사과나무의 적정 착과량
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
‘홍로’/M.9 사과나무 수관 중단부 측지의 전정방법이 광투과, 수체생육 및 과실수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
TCA 처리가 복숭아의 과실 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
수분부족에 따른 복숭아 잎의 광합성 및 광포화점 변동
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
생육기 조기낙엽이 사과 ‘후지’/M9의 내한성과 저장양분에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Seasonal Changes of Cold Hardiness and Carbohydrate Content in Bark and Wood Tissues of Stem in Peach Trees
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Freezing Stress in Deciduous Fruit Trees
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Influence of Soil Physical Properties on Growth of ‘Fuji’/M.9 Potted Trees
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Physicochemical Properties and Volatile Flavor Compounds of Unripe Peaches depending on Cultiva
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
복숭아 ‘미홍’의 지하부 침수 기간에 따른 생리적 반응
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Anti-Inflammatory Activity of Phellinus linteus through the Inhibition of Activation for MAPKs and NF-κB Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
복숭아 수분 스트레스 진단을 위한 엽 온도 및 CWSI 지수 활용
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effects of zeolite-based functional paper packaging on the quality of the kawanakajima white peach during storage
Food Science and Preservation
2022 .07
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