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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
The Hypolipidemic and Anti-Obesity Effects of the Cheonggukjang Extract Prepared Using Bacillus subtilis T77 Strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bacillus spp. 처리에 의한 Carboxymethyl Cellulose의 환원당 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Exploration of genetic diversity of Bacillus spp. from industrial shrimp ponds in Vietnam by multi-locus sequence typing
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
Effects of different Bacillus licheniformis and Bacillus subtilis ratios on nutrient digestibility, fecal microflora, and gas emissions of growing pigs
한국축산학회지
2022 .03
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
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2016 .10
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Manufacturing Technology of Bacillus subtilis Spores for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
Quantitative analysis of Bacillus subtilis S37-2, a Biocontrol Agent in Three Different Soil Textures
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Effect of Mixed Extract from Korean Cheongkukjang on high fat diet induced anti-obesity in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of in vitro potential of Bacillus subtilis KCTC1326 for antibacterial activity
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Study on response surface method for protease production of Bacillus licheniformis SF5-1 to manufacture product containing high essential amino acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Bacillus subtillis처리에 따른 레몬밤과 강낭콩의 생육
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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