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Effect of Brine and Sugar Soaking on Quality Characteristics of Dried Apples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Survival of Selected Food Pathogens in Brine Reservoir to the Solar Salt Production Stage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics and Sensory Evaluation of Brined Kimchi Cabbage with Abeliophyllum distichum Nakai Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Microbial Changes according to Intake Frequency and Storage Method of Drinking Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microbial Changes according to Intake Frequency and Storage Method of Drinking Water
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Plasma-Activated Water could Promote the Growth and Antioxidant Contents of Lettuces (Lactuca sativas L.) in Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
한지공방 공정수 수질분석 및 수질기준 제안
펄프·종이기술
2023 .12
하천에서의 영양물질 관리를 위한 총질소 환경기준 설정에 관한 연구
한국농공학회논문집
2015 .01
Quality Analysis and Microbial Community Analysis of Four Meju Types with Different Manufacturing Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
다공성 세라믹과 제올라이트를 활용한 수질정화미디어블럭의 효과 연구
환경복원녹화
2017 .01
Relation between Chemical Properties and Microbial Activities in Soils from Reclaimed Tidal Lands at South-western Coast Area in Korea
한국토양비료학회지
2015 .08
Practical examples of microbial use and industrial status for agriculture
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Microbial contamination levels in major dried fishery food products distributed in markets
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Effect of Plasma Activated Water on the Postharvest Quality of ‘Siberia’ Lily
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Evaluation of Chemical Compositions and Microbial Analysis in Various Commercial Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Multiple combination of slightly acidic electrolyzed water with chemical and physical treatment to improve the microbial quality and extend shelf life of fresh fruits during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Reduction of total microbial counts and histamine in mackerel by aqueous chlorine dioxide treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Characterization of microbial resources of Jeju Island
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Changes in Soil Chemical Properties by Applying Microbial Fertilizers
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
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