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Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Mixed Fruit and Vegetable Juice on Alcohol Hangovers in Healthy Adults
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt Supplemented with Aronia (Aronia melanocarpa) Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Quality Characteristics of Commercially Available Pear Juices and Farm-processed Pear Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
콩즙 처리에 따른 한지의 물성 및 표면 특성 연구
펄프·종이기술
2021 .08
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
저속 압착 방식의 착즙기와 고속 파쇄 방식의 블랜더를 사용한 주스의 품질 변화에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .06
아로니아즙을 첨가한 조청의 품질특성
한국식품영양과학회지
2020 .10
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
Effect of high hydrostatic pressure treatment on the microbial safety and quality of juice products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactobacillus plantarum MKHA15와 Leuconostoc mesenteroides MKSR을 첨가한 발효 채소 주스의 특성
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Hepatoprotective Effect of Fresh Grape Juice Prepared by a Low-Speed Masticating Juicer in db/db Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Effect of extraction method on yield of the aronia juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
골든베리즙 첨가 요구르트 드레싱의 미각 품질특성
산업식품공학
2024 .02
아로니아즙 첨가에 따른 단감잼의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of capability of fresh radish juices and rehydrated radish juices as a growth medium for non-dairy lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
‘후지’ 사과즙을 첨가한 반죽 및 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
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