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Cholesterol-lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Improved Functions of Fermented Coffee by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotics isolated from fermented foods that are effective in enhancing immunity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Cholesterol Lowering Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of the probiotic characteristics of Bacillus species isolated from different fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Quality Characteristics of black garlic fermented with different lactic acid bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Characteristics of a probiotic strain isolated from Korean traditional fermented food for using fish feed additives
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Production of Functional High-protein Beverage Fermented with Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국축산식품학회지
2015 .01
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Culturomic and transcriptomic analysis of potential probiotics isolated from canine for Pet foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Physiological Activity on Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
프로바이오틱스 중 유산균 및 관련 효모의 기능에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2017 .06
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