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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Screening of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCM121 and Its Characterization Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
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2017 .01
Cultural Characteristics and Biological Activities of Quinoa Fermented by Bacillus subtilis CBD2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Quality Analysis of Fermented Anchovy with Halotolerant Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Development of Cheonggukjang Sauce with Germinated Soybean Fermented Food Ingredients using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation and identification of lactic acid bacteria from Korean traditional fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antimicrobial Activity and Functional Activity of Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Soybean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Evaluation of the probiotic characteristics of Bacillus species isolated from different fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB 320 having Biogenic Amine Non-Producing and Potential Probiotic Activity Isolated from Deonjang, a Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Manufacturing Technology of Bacillus subtilis Spores for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of in vitro potential of Bacillus subtilis KCTC1326 for antibacterial activity
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
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