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Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Molecular mechanisms of halotolerant bacteria isolated from Korean fermented food by genome-wide gene expression analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Cultural Characteristics and Biological Activities of Quinoa Fermented by Bacillus subtilis CBD2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Improved Quality Characteristics of Potato Garaetteok Fermented by Bacillus subtilis and Leuconostoc mesenteroides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Cheonggukjang Sauce with Germinated Soybean Fermented Food Ingredients using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Manufacturing Technology of Bacillus subtilis Spores for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quantitative analysis of Bacillus subtilis S37-2, a Biocontrol Agent in Three Different Soil Textures
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Physicochemical Properties of Texturized Vegetable Proteins Extruded at Different Moisture Contents and Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Microbial Fertilizer Containing Bacillus subtilis on Growth and Quality in Creeping Bentgrass
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Immunostimulatory effects of Bacillus subtilis-fermented garlic (Aglio): An in-depth in vivo analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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