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Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of crop load on the yield, fruit quality, and fruit mineral contents of ‘RubyS’ apples
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
지역농산물의 회분 및 무기질 함량 비교
한국식품영양학회지
2016 .12
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Non-chemical Control for Growth and Development of Fruit Vegetable Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Current evidence on the association between intake of fruits and vegetables and chronic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Facilitators and barriers to fruit and vegetable intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of High Value-Added Commercialization Using Jeju Clean Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fruit and Vegetable Intake and Risk of Cardiovascular Disease, Cancer, and Mortality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
X500R QTOF System with SWATH® Acquisition for Pesticide Residue Screening in Fruits and Vegetables
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
The Consumption of Fruits and Vegetables in the Prevention of Colorectal Cancer : Epidemiological Perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Fruit and Vegetable Mixed Fermented Liquor without Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Monitoring Residual Pesticides in Fruit-Vegetable Juices
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2020 .11
Association of dietary vegetables and fruits consumption with sarcopenia: a systematic review and meta-analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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