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Current evidence on the association between intake of fruits and vegetables and chronic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Facilitators and barriers to fruit and vegetable intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
2013~2015년(6기) 국민건강영양조사 자료를 이용한 청소년의 과일·채소 섭취에 따른 영양소 섭취와 건강상태의 비교
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Types of soy foods consumption and the risk of cardiovascular disease mortality in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Dietary intake of long-chain polyunsaturated fatty acid and all-cause and cardiovascular disease-related mortality in Korean adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Relation between Frequency of Fruit and Vegetable Intake and Mental Health among Korean Women on Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2014~2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
중년 남성에서 과일?채소 섭취량에 따른 대사증후군 위험도 비교- 제6기(2013~2015년) 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2017 .10
The Consumption of Fruits and Vegetables in the Prevention of Colorectal Cancer : Epidemiological Perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Plant-based dietary patterns and mortality from all causes, cardiovascular disease, and cancer: The Multiethnic Cohort Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mineral and Ash Contents of Fruits and Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Association between Plant Food (Fruits and Non-starchy vegetables) Consumption and Prevalence of Periodontal Disease in Korean Elderly: data from the KNHANES (Korea National Health and Nutrition Examination Survey) 2012-2015
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Non-chemical Control for Growth and Development of Fruit Vegetable Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Dietary polyphenol intake and its potential role in the prevention of cardiovascular disease in Japanese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Development of High Value-Added Commercialization Using Jeju Clean Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Cancer Effects of Vegetable Soup on CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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