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추출용매에 따른 산양삼의 진세노사이드(Rg1, Rb1) 함량과 radical-scavenging 활성 비교
Food Science and Preservation
2021 .04
반응표면분석법을 이용한 초산침지처리 태극삼의 진세노사이드 성분과 함량 모니터링
Food Science and Preservation
2022 .06
반응표면분석법을 사용한 가속 용매 추출에 의한 홍삼 지표성분의 추출 최적화
한국식품영양과학회지
2016 .08
The Skin Protective Effect of Compound K, a Metabolite of Panax Ginseng-derived Ginsenoside Rb1
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
The Improvement of Ginsenoside Rg5 Accumulation in Wild Ginseng Adventitious Roots by Fermentation Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
증숙 처리에 의한 산삼 부정 배양근의 저분자 진세노사이드 추출
한국약용작물학회지
2018 .04
The effect of B-complex vitamins on the bioavailability of ginsenoside and antifatigue activity of ginsenoside Re, Rg1, Rb1, and Ro after oral administration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Validation of the Ginsenoside Rk1 and Rg5 Analysis Method
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
시설재배지에서 바이오차 활용을 통한 아산화질소(N₂O) 배출 효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2021 .11
Efficient Production and Utilization of high Functional Ginsenosides Rg3 & C-K
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Accelerated Solvent Extraction of Ginsenosides from Cultivated Wild Ginseng Using Response Surface Methodology
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .09
Characterization of Eicosanoids Related to the Anti-Inflammatory Effects of 20(S)-Ginsenoside Rg3
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
혈관내피세포에서 산양삼 추출물과 진세노사이드 Rg5의 혈관신생 효과
한국식품과학회지
2018 .06
A Study on How to Make the Highest Content of Ginsenoside Rg3 Using Purified Ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influence of Ethanol and Organic Acids on Conversion of Ginsenoside Rg1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
부유망식 및 수하식 양성법으로 생산한 참굴(Crassostrea gigas)의 맛, 냄새 및 조직감 특성 비교
한국식품영양과학회지
2018 .04
Ginsenoside Rb1 Promotes Skin Wound Healing through a S1P-Dependent Mechanism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Enhancement of antitumor metastasis activity of red ginseng extracts by synergistic immuno-stimulating activity of γ-aminobutyric acid in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Correlation Between Compositions of Gut Microbiota and Immune-Enhancement of Ginsenoside Rb1 and β-Glucan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Influence of Organic Acids and Ethanol Concentration on Thermal Degradation of Ginsenoside Rb1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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