지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Comparison of Ginseng Product Consumers Based on Processed Type of Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2015 .01
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Review on Clinical Trials of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
The activity alcohol dehydrogenase and acetaldehyde dehydrogenase of white ginseng, red ginseng, black ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
Residual Characteristics and Processing Factors of Diethofencarb in Fresh Ginseng and Processed Ginseng Products
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
국내 재배 6년근 고려인삼과 미국삼의 가공방법에 따른 성분 비교
한국약용작물학회지
2021 .02
Red ginseng: Farm to table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Halal Food Consumers" Perception and Use of Ginseng and Red Ginseng Products in Indonesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Review of Cancer-Related Clinical Studies of Korean Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Hyperspectral image analysis and quality characteristics for grade determination of red ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Korean Red Ginseng on Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Ginseng By-products Supplementation on Productivity and Egg Quality in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
A Review of Korean Red Ginseng on Its Beneficial Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of red ginseng on the white matter of the brain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0