지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약 및 결론
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Dynamics of Microbial Communities and Metabolites of Doenjang, a Traditional Korean Fermented Soybean Paste, during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Safety Assessment Systems for Microbial Starters Derived from Fermented Foods
Journal of Microbiology and Biotechnology
2022 .10
한국과 중국 미생물 발효차의 미생물 군집분석 및 비교
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Korean Traditional Fermented Foods to Develop a Starter for Fermented Milk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Soybean Pastes and Application of Manufacturing Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
젖산발효한 연근, 도라지 당추출 발효액의 항산화 활성과 음료기호성에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2015 .02
Aspergillus Associated with Meju, a Fermented Soybean Starting Material for Traditional Soy Sauce and Soybean Paste in Korea
Mycobiology
2015 .01
Metabolite Profiling and Microbial Community of Traditional Meju Show Primary and Secondary Metabolite Differences Correlated with Antioxidant Activities
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
Characterization of Halophilic Microorganisms Isolated from the Fermented Seafood
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
The Study of Anti-aging and Anti-allergic Activitys of Green Tea Fermented with Aspergillus chevalieri
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
블루베리 유산균 발효물을 첨가한 양갱의 제조 및 품질특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Isolation, Identification, and Characteristics of Lactic Acid Bacteria for Production of Fermented Soymilk which Has Improved Sensory Quality
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
Targeted Bile Acid Metabolite Analysis Related to Obesity in Human Feces
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
고당류 제과에서 분리한 진균에 대한 UV-C와 유기산 처리 효과
생명과학회지
2021 .05
임상검체에서 분리된 Aspergillus Species의 연구
대한임상검사과학회지
2016 .01
Safety Assessment Systems for Microbial Starters Derived from Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Metagenomic Analysis for Mapping Microbial Communities of Traditional Korean Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Microbial Metabolite in Metabolic Diseases and Drug Responses
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
γ-Aminobutyric Acid (GABA) Production and Angiotensin-I Converting Enzyme (ACE) Inhibitory Activity of Fermented Soybean Containing Sea Tangle by the Co-Culture of Lactobacillus brevis with Aspergillus oryzae
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
0