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이용수
Abstract
1. 서론
2. 재료 및 방법
3. 결과 및 고찰
References
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한국 성인 남녀에서 당뇨병 유병률과 혈중 비타민 D 농도와의 관련성 : 제6기 국민건강영양조사(2013~2014)에 근거하여
대한영양사협회 학술지
2017 .01
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
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2017 .08
Micro-nutrients (vitamin A, vitamin C, calcium, and iron) intake through dietary supplements and foods: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
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2022 .10
지역농산물의 비타민 K1 함량 조사
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2016 .06
Optimization of the determination of vitamin B1 in infant formula and vitamin supplement by use of HPLC
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2018 .10
Measurement of water-soluble vitamin B contents in mushrooms
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2023 .10
Effects of Supplementing Vitamin E and Nanoparticle-Sized Vitamin E on Growth Performance, Blood Profile, and Meat Quality in Broilers
한국가금학회지
2023 .03
Synergistic Effects of Dietary Vitamins C and E on Methylmercury-Induced Toxicity in Juvenile Olive Flounder Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Changes in Vitamin K Contents of Several Vegetables by Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내산 여주의 지역별, 수확시기별, 숙기별 Vitamin C 함량
한국식품영양학회지
2016 .08
Comparison of Vitamin A and Vitamin E amount between Animal Welfare and Non-Welfare Pork by HPLC-DAD
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2019 .10
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
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2017 .10
다소비식품의 비타민 D 함량에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2018 .01
국내에서 소비되는 채소류 및 가공식품의 비타민 K 함량 분석
한국식품영양과학회지
2024 .11
The Study on Contents of Vitamin D in Frequently Consumed Food
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2017 .10
건강기능식품 등 중 수용성 비타민 B군의 HPLC를 이용한 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Vitamin K Contents of Processed Food and Restaurant Meals in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of vitamin B₁ and B₃ contents according to the different cooking method in button mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
수산물 조리 식품에 함유된 수용성 비타민 함량
한국식품영양학회지
2020 .01
국내에서 섭취되는 나물류에 함유된 일부 수용성 비타민의 함량 분석
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2019 .01
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