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Food Component and Quality Characterization of Commercial Boiled-dried Pacific Herrings Clupea pallasi as a Substitute for Boiled-dried Anchovy
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
시판 마른청어(Clupea pallasi) 및 마른멸치(Engraulis japonicus)의 위생 특성 비교 및 품질기준 제시
한국수산과학회지
2015 .10
마른멸치(Engraulis japonicus) 대용으로서 마른청어(Clupea pallasii)의 관능 및 지질 특성
한국수산과학회지
2015 .10
반응표면분석법을 이용한 마른멸치 제조 조건 최적화
수산해양교육연구
2017 .12
생멸치와 시판 마른멸치의 이화학적 및 미생물학적 특성
수산해양교육연구
2017 .12
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimizing the Combination of Smoking and Boiling on Quality of Korean Traditional Boiled Loin (M. longissimus dorsi)
한국축산식품학회지
2015 .01
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 마른멸치 유통시장 간 가격 및 변동성 전이효과에 관한 동태적 분석
수산해양교육연구
2018 .04
Study on Paper Drying Rate Based on Lattice Boltzmann Method
펄프·종이기술
2022 .02
수직 원관에서의 메탄의 포화 유동 비등에 관한 수치해석적 연구
수산해양교육연구
2021 .12
Effects of Drying Condition and Binding Agent on the Quality Characteristics of Ground Dried-Pork Meat Products
한국축산식품학회지
2015 .01
The effect of boiled feed on trace elements of longissimus dorsi muscle in Hanwoo steers
한국축산학회지
2021 .01
화식사료가 반추위 미생물에 의한 반추위 분해율에 미치는 영향
동물생명과학연구
2017 .06
Vitamin B12 Contents of Raw and Boiled Eggs Affected by the Type and the Part
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Impact of Soybean-boiled Water on Gut Health in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Change in the Physiochemical Property of Mackerel Scomber japonicus during Boiled-dried Fishery Product Making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
멸치권현망 어업사에서 나타난 주요 특징에 관한 연구 - 최근 20여 년을 중심으로
수산해양교육연구
2023 .10
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
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