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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
The Physical and Sensory Characteristics of Chicken Broth Gels Enclosing Food Cubes and Their Stability During Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of ultrasound treatment on the quality properties of chicken breast meat and the broth from Korean chicken soup (Baeksuk)
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Risk Assessment for Salmonellosis in Chicken in South Korea: The Effect of Salmonella Concentration in Chicken at Retail
한국축산식품학회지
2018 .01
Production and characterization of anti-Salmonella polyclonal antibodies as bio-recognition element for developing a microbial monitoring method
Food Science and Preservation
2017 .11
발효 식·음료용 배지의 개발 방향
식품산업과 영양
2016 .12
High-throughput sequencing-based metagenomic and transcriptomic analysis of intestine in piglets infected with salmonella
한국축산학회지
2022 .11
Changes in the extracellular metabolites of different strains of Salmonella Typhimurium in cold culture
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Non-O157 장출혈성대장균 검출을 위한 증균배지 및 선택배지 성능 평가
한국식품과학회지
2016 .08
Evaluation of Dermal or Eye irritation to Natural Product AN-2064 Culture Broth Filtrate
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
Effects of Culture Broth and Cell Lysates of the Various Microorganisms on Anti-cancer and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Whole genome sequencing analysis of recent isolates of Salmonella Enteritidis from poultry in Korea
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
Cross-protective efficacy of outer membrane vesicles (OMVs) derived from Salmonella enterica ser. Typhimurium against heterologous Salmonella enterica colonization in chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
수용성 β-glucan을 함유한 꽃송이버섯 발효액의 제조
한국버섯학회지
2015 .01
난백과 난황에서 Salmonella Enteritidis 와 Salmonella Typhimurium 수 변화 비교연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Ultrafast Real-time PCR법을 이용한 살모넬라의 신속 검출
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Antibiotic resistance of heat-treated Salmonella strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Salmonella Gallinarum 박테리오파지의 특성
한국가금학회지
2017 .09
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