지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Growth and Ginsenoside Content in Different Parts of Ginseng Sprouts Depending on Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparative Analysis of 21 Ginsenosides of Sprout Panax Ginseng and Fermented Sprout Ginseng using Ultra High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
하우스에서 재배된 새싹인삼의 재배시기별 생육, 유효성분 및 물성의 변화
한국약용작물학회지
2019 .04
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
지역별, 연근별 가공백삼의 품질과 지표 성분의 변이
한국약용작물학회지
2018 .10
재배년수에 따른 인삼의 생육특성, 생리활성, 성분의 변화
한국약용작물학회지
2019 .12
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
오존 가스 처리에 의한 새싹삼(Panax ginseng) 진세노사이드 함량 증대
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Study on the appearance characteristics of black ginseng (Panax ginseng C. A. Meyer) by drying methods
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Effect of Controlled Light Environment on the Growth and Ginsenoside Content of Panax ginseng C.A. Meyer
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Investigation of Ginsenosides and Inhibitory Effects of Antioxidant Activities in the Roots, Leaves, and Stems of Hydroponic-Cultured Ginseng (Panax ginseng Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Current Review on Korean Red Ginseng Antiviral Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
수경재배 시 1년생 묘삼 이식 후 경과일수에 따른 인삼의 생육 및 Ginsenoside 함량
한국약용작물학회지
2018 .12
인삼 연작토양에서 관수 및 인삼뿌리 잔사물이 토양 미생물상 및 뿌리썩음병 발생에 미치는 영향
한국약용작물학회지
2018 .10
Comparison of Ginseng Product Consumers Based on Processed Type of Ginseng
Agribusiness and information management : AIM
2015 .01
기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
In Vitro and In Vivo Antioxidant Activity of Aged Ginseng (Panax ginseng)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
0