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이용수
Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHOD
3. RESULTS AND DISCUSSION
4. CONCLUSION
References
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LPS로 자극된 RAW 264.7 세포에서 암대극 추출물의 항염증 효과
KSBB Journal
2019 .06
Antibacterial, anti-inflammatory, and anti-biofilm activity of rational designed peptides
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Anti-inflammatory activity of the polysaccharide isolated from sterilized Saccharina japonica in LPS-stimulated RAW 264.7 cells and zebrafish models
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
항산화 및 미백화장품 원료로서의 땅콩새싹 추출물에 관한 연구
KSBB Journal
2016 .03
Anti-fungal Activity and Anti-inflammatory Activity of PS1-2 Peptide Against Drug-resistant Candida albicans
한국생물공학회 학술대회
2022 .04
Antioxidant and Anti-obesity Activities of Heat-treated Camellia japonica Leaves Extract
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
LPS로 자극된 RAW264.7 세포에서 신령버섯 추출물의 항염증 효과
KSBB Journal
2019 .03
Assessment of the Anti-Inflammatory and Anti-Allergy Properties of Broussonetia kazinoki Branch Extract in RAW264.7 and RBL-2H3 Cells
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
Lipopolysaccharide로 유도된 RAW 264.7 세포에 대한 참치심장 물 추출물의 항염증 효과
KSBB Journal
2015 .12
In vivo Antimicrobial, Anti-biofilm, and Anti-inflammatory Imaging via Alpha-helical Peptides
한국생물공학회 학술대회
2020 .10
Antioxidant Activity and Anti-inflammatory Effects of Raw and Processed Fruits and Vegetables
International journal of advanced smart convergence
2018 .01
Anti-apoptotic and Anti-oxidative Effects of Silkworm Storage Protein 1 in HeLa Cell
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Physiological Functionalities and Anti-oxidant activity of heated radish extract
International journal of advanced smart convergence
2018 .01
In vitro and in vivo Antimicrobial, Anti-biofilm, and Anti-inflammatory Imaging and Effects of Short Alpha-helical Peptides
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
추출 용매에 따른 예덕나무 수피 추출물의 항산화 및 항암 활성 연구
공학기술논문지
2020 .01
Anti-Bacterial and Anti-Inflammatory Effects of Elaeagnus umbellata Leaf Extract
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Anti-inflammatory and Anti-oxidative Constituents from Natural Products in Jeju
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
주정 농도에 따른 미역 (Undaria pinnatifida)의 항산화 및 항염활성 비교
Journal of Chitin and Chitosan
2022 .12
겨울딸기(Rubus buergeri Miquel) 잎 추출물의 항산화 활성 및 항염증효과
KSBB Journal
2019 .12
Cosmetic Effects of Giant Mushroom, Pleurotus nebrodensis
한국생물공학회 학술대회
2021 .10
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