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멸치권현망 어업사에서 나타난 주요 특징에 관한 연구 - 최근 20여 년을 중심으로
수산해양교육연구
2023 .10
이상 고수온에 따른 남해안 멸치 알과 자어 분포 및 어획량 변동 특성
수산해양기술연구
2018 .01
모의실험을 통한 남해 멸치(Engraulis japonicus)의 어획조건에 따른 가입당 생산 분석
한국수산과학회지
2017 .08
A conceptual approach for the analysis of changes in anchovy catch in the South Sea of Korea – case study -
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 마른멸치 유통시장 간 가격 및 변동성 전이효과에 관한 동태적 분석
수산해양교육연구
2018 .04
Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Application Effect of Reaction Flavor Technology in Commercial Anchovy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
춘계와 동계에 남해안 멸치어군의 주파수 반응 특성
수산해양기술연구
2016 .01
Predictors for the fishing conditions of Japanese anchovy Engraulis japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Contribution of spawning population on the seasonal change of anchovy fishery in the Korean waters
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Selection of Fermentation Starter of Meju with anchovy and Its Growth Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
남해 동부 멸치어군의 다중주파수 특성
수산해양기술연구
2015 .01
Spawning strategy of Pacific anchovy Engraulis japonicus relation to the environmental factors in the southern coast of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
A study of age and growth for Pacific anchovy, Engraulis japonicus in the southern waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Analysis of Fermented Anchovy with Halotolerant Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
생멸치와 시판 마른멸치의 이화학적 및 미생물학적 특성
수산해양교육연구
2017 .12
활성탄을 이용한 멸치액젓의 탈색공정 및 품질특성
산업식품공학
2018 .01
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