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2019
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Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Processings and Quality Characteristics of the Accelerated Salt-Fermented Anchovy Sauce with Radish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
유통 중인 패류 단순가공품의 세균학적 위해요소 분석
한국수산과학회지
2018 .04
Application Effect of Reaction Flavor Technology in Commercial Anchovy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내 마른멸치 유통시장 간 가격 및 변동성 전이효과에 관한 동태적 분석
수산해양교육연구
2018 .04
원료의 선도가 멸치액젓의 품질 및 위생안전성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .08
Analysis of Vitamin B12 in Dried Anchovy and Broth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
멸치권현망 어업사에서 나타난 주요 특징에 관한 연구 - 최근 20여 년을 중심으로
수산해양교육연구
2023 .10
Correlation between Physicochemical and Sensory Characteristics of Dried Anchovy under Cold Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
활성탄을 이용한 멸치액젓의 탈색공정 및 품질특성
산업식품공학
2018 .01
마른멸치 작업장의 식품안전관리인증기준(HACCP)모델 개발
수산해양교육연구
2016 .06
Quality evaluation of commercial salt-fermented anchovy, sand lance, hairtail sauce produced in Komso
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Optimization of Manufacturing Conditions of Seasoning Sauce using Anchovy Sauce Residue by Reaction Flavor Technology through Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Analysis of Biogenic Amines in Commercial Fish Sauces by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
모의실험을 통한 남해 멸치(Engraulis japonicus)의 어획조건에 따른 가입당 생산 분석
한국수산과학회지
2017 .08
생멸치와 시판 마른멸치의 이화학적 및 미생물학적 특성
수산해양교육연구
2017 .12
Quality Analysis of Fermented Anchovy with Halotolerant Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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